Lőrincz Bendegúz és Lőrincz Benedek a Crosskovácsi Bike School nagyjából 5 évvel korábbi megalakulásakor az első tagjai voltak az iskolának és a kerékpározás iránti lelkesedésük megalapozásában nagy szerepet játszottak a közös foglalkozások. A testvérek a kezdetek óta töretlen lendületben vannak, radikális fejlődésüknek elszántságuk és kitartásuk a záloga.
A helyi adottságok nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy télen-nyáron megfelelő körülmények közt és a vizuális ingereket magasan kielégítő kondíciók mellett edzhetnek, immár idén megalakult saját egyesületük alapítóiként és - egyenlőre - kizárólagos versenyzőiként.
A versenyszezonjuk 4 évszakos. Tavasztól őszig a közismertebb XCO ( Cross Country Olimpic ) terep kerékár versenyeken köszörülik a tudásukat, míg ősztől tavaszig az un. Cyclocross szakágban foglalnak el központi szerepet a hazai közösségben. Az elmúlt években már jellemzően külföldi versenyeken indulnak a nagyobb versenyzői létszám és a technikailag nagyobb kihívást jelentő pálya nyomvonalak miatt. Egy évben átlagosan 30 versenyen állnak rajthoz.
Ebben az évben 8 Cseh, 2 Svájci, 1 Olasz, 2 Szlovák, 10 Magyar rendezvényen és továbbá az Austrian Youngsters Cup egész szezont áthidaló 13 fordulóból álló kupasorozatának minden fordulóján részt vettek. És az osztrák kupasorozat történelmében először sikerült magyar versenyzőnek felállnia az összetett dobogóra! Benke U15-ös korcsoportban 3. helyezést ért el 67 indulóból, míg Bendegúz U17-es korcsoportban úgy lett 13. a 88 indulóból, hogy két futamot ki kellett hagynia hazai válogató versenyek miatt.  Az osztrák szomszédokkal szövődött szimpátia legfőbb megnyilvánulása az volt, hogy az utolsó fordulókon már olyan feléjük irányuló intenzív szurkolás hallatszott a futamok alatt, amilyet korábban nem tapasztaltak még itthon sem. 



Továbbá idén nyáron is indultak az ifi Európa bajnokságon, ami Olaszországban, Pila-ban került megrendezésre a Mount Blanc árnyékában. A 2000m feletti versenyzésre - anyagi okok miatt - ugyan nem voltak megfelelően felkészítve ( az ilyen körülményekre több hetes magashegyi edzőtáborozással készültek a versenyen induló egyéb nemzetek versenyzői ), mégis sikerült a több mint 180 fős mezőnyben Benedeknek a 41. helyen végeznie. 

Mindketten a nemzeti válogatott keret tagjai, Benke többszörös mountain bike és cyclocross országos és összetett kupabajnok, sokszoros maraton futamgyőztesek, többek között sokadjára itt a Crosskovácsi országos maraton bajnokságon is.
A csapat támogatói akik nagyon sokat segítenek a fiatal sportolóknak:
 Queezy Sport Nutrition
 Szamos Harcipán
 Ensport - Sportlabor
 Dronepilot.hu
 Ruszwurm cukrászda
 Probike

Rendszeres tartalommal látják el blogjukat, melyet ITT nézhettek meg. EZ a legutóbbi bejegyzés videóval.
Rengeteg munka és áldozat van az eredmények mögött. És bár az aranyat a sportoló első sorban magának igyekszik ásni, mégis remek motiváció és példa lehet azok számára akik még nem vesztek el végleg az E-"sport" világában.
"Gyertek, ha mertek ki ti is a természetbe és fedezzétek fel a számítógépes grafikákat megszégyenítő csodát! Mert kint jobb, mint bent! "