Nagykovácsi Nagyközség Önkormányzata elkötelezett abban, hogy az adottságokhoz képest helyben az egészségügyi ellátás színvonalát is fokozatosan fejlessze, a lehetőségeket bővítse.
Az Önkormányzat az elmúlt években a lakosok labordiagnosztikai ellátásának megkönnyítésére az ingyenes vérvételi szolgáltatást heti két alkalomra bővítette, negyedik védőnői körzetet hozott létre, jelenleg pedig a negyedik felnőtt háziorvosi praxis kialakítása van folyamatban, amelynek beindulása tavasz folyamán várható. A negyedik háziorvos dr. Kádár-Németh Krisztián lesz.
Az Önkormányzatnak célja a helyi egészségügyi szakorvosi ellátás bővítése is, kedvező bérleti díj mellett, rendelőhelyiség biztosításával a Száva utca 4. sz. alatti orvosi rendelőben. A rendelő bérleti díja 2500 Ft/óra. Jelenleg fül-orr gégészeti szakrendelés működik két szakorvos ellátásával, de lehetőség van az egészségügyi szolgáltatások választékának bővítése érdekében különböző egészségügyi területen dolgozó szakorvosok jelentkezésére, hogy minél több szakterületen helyi szolgáltatásokat vehessenek igénybe a nagykovácsi lakosok.

 

A rendelő bérlésével kapcsolatosan további felvilágosítás kérhető Szűcs Ildikótól a szucs.ildiko@nagykovácsi.hu e-mail címen vagy munkaidőben a 06-26/555-034/101 telefonszámon.
 

Jó egészséget mindenkinek!