Kedves Szülők!

Önkormányzatunk évekkel ezelőtt csatlakozott a
„Minden születendő gyermeknek ültessünk egy fát!”
programhoz, amit ebben az évben is meghirdetünk!

Az országos program jelenleg még mindig átszervezés alatt áll, és annak további sorsáról biztos információkkal nem rendelkezünk, azonban a Gemenci Erdő- és Vadgazdaság Zrt. részéről azt a szóbeli ígéretet kaptuk, hogy a program sorsától függetlenül kapunk facsemetéket a jövő tavaszi kiemelés során. Nagykovácsi Nagyközség Önkormányzata fontosnak tartja, hogy a napjainkra már hagyománnyá vált „facsemete ültetés” gyakorlata ne szakadjon meg, így amennyiben a Gemenci Erdő- és Vadgazdaság Zrt. által ígért facsemeték beszerzése bármilyen akadályba ütközne, úgy azok – az idén tavaszi ültetéshez hasonlóan – önkormányzati beszerzéssel, más forrásból kerülnek biztosításra az ültetésekhez.

Az ültetésre azon családok jelentkezését várjuk, akiknek gyermekük 2018. szeptember 1. és 2019. december 31. között született, és vállalják az elültetett fák későbbi gondozását.

Ugyancsak várjuk azon szülők jelentkezését is, akik a korábbi évek során már részt vettek a programban, azonban időközben gyermekük fája kiszáradt vagy névtáblája eltűnt, így azok pótlását szeretnék igényelni.

Jelentkezni írásban lehet az alábbi e-mail címen 2020. január 15-ig! (A jelentkezés során kérjük, hogy a gyermek nevét és születési idejét is jelezzék, a névtáblák elkészítéséhez.)

ludanyi.csaba@nagykovacsi.hu

Az ültetés tervezett ideje – az időjárástól függően – valamikor 2020 tavaszán esedékes, a pontos időpontról, valamint az esemény további részleteiről, annak rendelkezésre állásakor e-mailben értesítjük a jelentkező Szülőket.