A DEPÓNIA Nonprofit Kft. a hulladékszállítás tárgyában lefolytatott közbeszerzési eljárás nyerteseként a hulladékszállítási közszolgáltatást 2018. szeptember 1-től az alábbiak szerint végzi Nagykovácsi Nagyközség közigazgatási területén belül.
 

1. Települési vegyes hulladék (kommunális hulladék) gyűjtése a szerdai napokon történik majd továbbra is. Kérjük szállítási napokon legkésőbb reggel 7 óráig a hulladékgyűjtő edényeket az ingatlanok elé, jól megközelíthető helyre kikészíteni szíveskedjenek.  

A választható edényméretek (törvényi előírások alapján):
- 60 literes, csak és kizárólag az önkormányzat által kiállított igazolás alapján, életvitelszerűen egyedül élő természetes személyek esetében lehetséges
- 80-110-120-240 literes edények

A lakosság részére postai úton megküldésre kerülnek a szerződések, melyeket aláírva kérünk visszaküldeni, vagy az Önkormányzatnál leadni.
 

2. Lomhulladék: ügyfeleink részére előzetes egyeztetést követően (a közszolgáltató által meghatározott gyűjtési napok közül választhatóan), házhoz menő lomtalanítást végzünk évi
1 alkalommal 3 m3-ig. A szolgáltatást azon lakossági ügyfelek vehetik igénybe, akik a hulladékszállítási közszolgáltatásba bekapcsolódtak és fizetik annak díját, díjhátralékkal nem rendelkeznek.  Bejelentkezés hétfőtől csütörtökig 8.00 és 16.00 óra, illetve pénteken 8.00 és 12.00 óra között az alábbi telefonszámon: 06-22/202-260.

 

3. Zöldhulladék: a hulladéknaptárban jelölt szállítási napokon havonta 1 alkalommal. A szállítások alkalmával kizárólag a zöldhulladék matricával ellátott, áttetsző, kb 120 l-es zsákban kihelyezett zöldhulladék, vagy matricával ellátott max. 50 X 70 cm-es méretű kötegelt ág kerül elszállításra.

Elszállításra kerül továbbá a Depónia feliratú, zöldhulladékos zsák is. A zöldhulladékos matricák időarányos darabszámban a szerződés mellékleteként kerülnek megküldésre. További zöldhulladékos zsákok vásárlására lesz lehetőség.
 

4. Szelektív hulladék gyűjtése a hulladéknaptárban feltüntetett napokon, házhoz menő rend-szerben, kéthetente, áttetsző zsákban vagy kötegelve történik. Az üveghulladék a köztéri szelektív gyűjtőkben helyezhető el. (Nagykovácsi, Kispatak Óvoda, Kaszáló u. 16-18. és a Településüzemeltetési Intézmény, Pók u. 58. ingatlan udvarán).       
 

Műanyag-, és fém csomagolási hulladék gyűjtése (áttetsző zsákban)

A zsákban kizárólag az alább felsorolt hulladékokat szíveskedjen gyűjteni:

  • műanyag üdítős, ásványvizes (PET) palackok,
  • fólia, bevásárló szatyrok, zacskók,
  • műanyag kozmetikai és tisztítószeres flakonok,
  • többrétegű italos (tejes, gyümölcsleves) kartondobozok,
  • fém italos (üdítős, sörös), ill. konzerves dobozok

A műanyag és fém palackokat, flakonokat, többrétegű italos kartondobozokat laposra taposva rakják a gyűjtőzsákba, így kevesebb helyet igényel!
 

Papírhulladék gyűjtése (kötegelve)

Kérjük, hogy az alábbi papírhulladékokat összehajtogatva és összekötözve, a műanyagos gyűjtőzsák mellé helyezzék, lehetőleg olyan módon, hogy az a forgalmat ne zavarja!

  • papír csomagolási hulladék (karton),
  • kozmetikai és élelmiszerek kartondobozai,
  • újságok, szórólapok,
  • irodai papír, géppapír, papírzacskó,
  • könyv

    A műanyag- és a papírhulladék gyűjtése egyszerre történik!


Üveghulladék gyűjtése

Kérjük, hogy a kihelyezett szelektív üveggyűjtőkbe (Nagykovácsi, Kispatak Óvoda, Kaszáló u. 16-18. és Településüzemeltetési Intézmény, Pók u. 58. ingatlan udvarán) csak az alábbi csomagolási üveghulladékot helyezzék:

  • befőttes üvegek, ásványvizes üvegpalackok, röviditalok üvegpalackjai, borosüvegek, sörösüvegek, szörpös üvegek, bébiételes üvegek

 

Nem bedobható hulladékok: ablaküveg, jármű szélvédő, fénycső, kerámia.

Házhoz menő szelektív és zöldhulladék gyűjtési napok 2018. Nagykovácsi

 

 

szeptember

október

november

december

Házhoz menő szelektív hulladék

14.   28.

12.   26.

9.  23.

7.   21.

Zöldhulladék

21.

19.

16.

-

 

A lakossági díjmentes zöldhulladék gyűjtés ideje: 2018.  december 1.

A szelektíven gyűjtött csomagolási hulladék nem lehet olajos, zsíros, vagy egyéb élelmiszerrel szennyezett!


A műanyag/fém- és papírhulladék elszállítása ingyenes és nincs mennyiségi korlátja. Kérjük a szelektíven gyűjtött műanyag- és papírhulladékokat a szállítás napján reggel 6 óráig az ingatlanuk elé szíveskedjenek kihelyezni!

 

5. Edénybérlet: Ügyfeleinknek lehetőséget biztosítunk a szelektív hulladék kényelmesebb gyűjtéséhez/tárolásához szelektív kuka bérletére. A szelektív kék edények bérleti díja: 323 Ft+Áfa/hó/db. Megrendelésüket az ugyfel@deponia.hu e-mail címre várjuk.

6. Veszélyes hulladék és elektronikai hulladék gyűjtése a jövőben évi egy alkalommal történik majd előzetes egyeztetést követően.

Friss információkról honlapunkon (www.deponia.hu) és közösségi oldalunkon (www.facebook.com/deponianonprofitkft) tájékozódhat.
 

További kérdésekkel forduljon Ügyfélszolgálatunkhoz az alábbi elérhetőségek valamelyikén: Nagykovácsi ügyfeleink bármelyik ügyfélszolgálati irodában intézhetik ügyeiket.

SZÉKESFEHÉRVÁR
Székesfehérvár, Sörház tér 3., Telefon: 06-22/504-412, Fax: 06-22/507-420
E-mail: ugyfel@deponia.hu
Nyitva tartás: Hétfő: 8.00 - 12.00 Kedd: 8.00 - 12.00 és 13.00 - 16.00 Szerda: 7.00 - 19.00 Csütörtök, Péntek: 8.00 - 12.00

SOLYMÁR
Solymár Polgármesteri Hivatal, Solymár, József Attila u. 1., Telefon: 06-22/504-412
E-mail: ugyfel@deponia.hu
Nyitva tartás: Minden hónap első Csütörtök: 14.00 - 15.00

BUDAKESZI
Budakeszi Polgármesteri Hivatal, Budakeszi, Fő u. 179.,
Telefon: 06-22/504-412
E-mail: ugyfel@deponia.hu
Nyitva tartás: Csütörtök: 9.00 - 13.00

NAGYKOVÁCSI
Inkubátorház, 2094, Nagykovácsi, Kossuth Lajos u. 78.
Telefon: 06-22/504-412 ; E-mail: ugyfel@deponia.hu
Nyitva tartás: Minden hónap első Hétfő: 10-14 óra között.

Felhívjuk Tisztelt ügyfeleink figyelmét, hogy a korábbi Közszolgáltató által forgalmazott kommunális zsákok, matricák, zöldhulladékos zsákok 2018. 10. 03-ig kerülnek elszállításra!

Köszönjük együttműködését!

DEPÓNIA Nonprofit Kft.