Tájékoztatás időszakos félpályás útlezárásról

 

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy – amennyiben azt az időjárási viszonyok lehetővé teszik – 2019. október 25-én, pénteki napon 10.00 – 15.00 óra közötti időszakban, 10.00 órai kezdettel a Virágos sétány Kazal utca és Szeles utca közötti szakaszán, a Virágos sétány 25. szám alatti ingatlan előtt, közterületen álló, kiszáradt platán kivágására kerül sor.

A kivitelezés ideje alatt a munkálatok környezetében az adott útszakaszon élet- és vagyonvédelmi okokból, a gépjárművek biztonsága és a tervezett munkavégzés zavartalan kivitelezhetősége érdekében időszakos félpályás útlezárásra, forgalomkorlátozásra kell számítani.

Kérjük, hogy a félpályás útlezárás miatt a munkálatok környezetében fokozott figyelemmel közlekedjenek, valamint indulásuk időpontjának tervezése során vegyék figyelembe az esetleges várakozás szükségességét, esetleg alkalmazzák a Virágos sétány érintett szakaszának a Kazal utca vagy Szeles utca felé történő elkerülését.

A munkavégzés következtében kialakuló átmeneti kellemetlenségekért megértésüket és türelmüket köszönjük. A forgalomtechnikai feladatokkal kapcsolatban a Polgármesteri Hivatal Településüzemeltetési, Beruházási és Pályázati Osztálya ad további tájékoztatást.