Tisztelt Nagykovácsi Felhasználóink!


Tájékoztatjuk a Tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Fővárosi Vízművek Zrt. (FVM) az üzemeltetésében lévő távvezetéken 2021. április 27-én karbantartási munkát végez. A tervezett karbantartás időpontja az Önkormányzat előzetes javaslata alapján került meghatározásra, mivel a munkavégzés ideje alatt az FVM a vízátadást szüneteltetni fogja Nagykovácsi irányába.
Az FVM előzetes tájékoztatása szerint a karbantartás tervezett időtartama: 08:00 – 12:00 óra között.
Nagykovácsi településen, elsődlegesen a magasabban fekvő településrészeken (Zsíroshegyalja, Kálváriadomb, Nagyszénásalja és Nagyszénáskert környezetében) nyomáscsökkenés, illetve az ivóvíz szolgáltatás szünetelése várható 2021. április 27-én, 08:00 – 12:00 óra között. A település vízfelhasználása függvényében, az idő előre haladtával az egész Nagykovácsi területén nyomáscsökkenés, majd vízhiány alakulhat ki a nap folyamán.
Kérjük a Tisztelt Felhasználókat, szíveskedjenek gondoskodni a háztartásukhoz elegendő vízmennyiség vételezéséről, valamint kérjük a karbantartási munkavégzés ideje alatti felelős vízhasználatot (pl.: automata öntözőrendszerek üzemeltetésének, gépjárművek mosásának, kerti medencék töltésének szüneteltetése)!
A karbantartás idején az érintett területen mozgó lajtkocsikkal biztosítjuk az ideiglenes vízellátást!
A karbantartás ideje alatt a lerakódott üledék felhasználói hálózatba bejutásának elkerülése érdekében kérjük a vízvételi helyeket (vagy a vízmérő előtti főelzáró csapot) zárva tartani!
Amennyiben a Fővárosi Vízművek Zrt. a karbantartást a tervezett időtartam előtt befejezi, a vízszolgáltatást azonnal helyreállítjuk!
A szolgáltatás ismételt beindításakor az ivóvízben átmenetileg sárgásbarna elszíneződés, zavarosodás fordulhat elő. A mosatás, fertőtlenítés miatt erősebb klórszag érezhető. Ezen jelenség az egészségre ártalmatlan.

 

Megértő türelmüket köszönjük!


DMRV DUNA MENTI REGIONÁLIS VÍZMŰ
ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG
www.dmrvzrt.hu